4 Redenen Om Te

Kiezen Voor Een Nieuwe Website.

Mensen die zeggen dat een website net zoals een visitekaartje is, hebben het mis. Een website is namelijk veel meer dan een visitekaartje! Een website kan namelijk een grotere indruk achterlaten dan een klein stukje karton. Er kan veel meer informatie overgebracht worden en veranderen op basis van hoe een klant de website gebruikt. Het kan onmogelijk worden vergeleken met een visitekaartje.

Daarom is het juist voor bedrijven cruciaal om een website te hebben die hetgeen waar hun bedrijf voor staat goed kunnen overbrengen. Zoals een mooie goed-werkende website een goede indruk kan achterlaten kan een slechte website een slechte indruk achterlaten.

1.Een goede indrukZoals vrijwel elke investering die te zien is door klanten, kan een goed gebouwde website overbrengen dat het goed gaat met uw bedrijf en de investering gemaakt kon worden. Bij een bedrijf met een verouderde website kan het tegenovergestelde gebeuren. Het geeft een professionele indruk die vaak meteen vertrouwen wekt bij potentiële klanten.

2.VeranderingVaak als ik met klanten bespreek hoe de website eruit moet zien en wat er allemaal op moet staan komen er veel nieuwe ideeën over wat het bedrijf aanbiedt en verkoopt, maar ook wat het bedrijf moet uitstralen, welke kleuren en foto’s we gebruiken etc. Dit komt omdat als je een website nog moet laten bouwen, het lijkt alsof er veel meer mogelijkheden zijn dan als je vastzit aan een oude website die je in veel gevallen moeilijk aan kunt passen. Het kan een nieuw begin zijn voor een bedrijf en in veel gevallen is dit ook zo.

3. GebruiksvriendelijkheidAls een bedrijf een verouderde website heeft die niet op alle apparaten goed werkt, dan kan ik garanderen dat dit bedrijf klanten misloopt. Meer dan 50% van alle website bezoekers kwamen in 2017 van smartphones. Ook straft Google inmiddels websites die niet gebruiksvriendelijk zijn door deze laag of niet weer te geven in de zoekresultaten.

Elke website bouwer in 2018 bouwt zijn websites voor alle apparaten, omdat dit de nieuwe standaard is. Bedrijven die het niet doen raken enorm achterop.

4. Een website betaalt zichzelfIn veel gevallen betaalt een nieuwe website zichzelf terug met een paar jaar. Het kan namelijk voor veel nieuwe klanten en naamsbekendheid zorgen.

Laten we als voorbeeld aannemen dat uw website per maand voor €50 extra aan winst binnen haalt. Lijkt weinig toch?

Op jaarbasis is dit €600. Als u een website heeft laten bouwen voor €1200,- heeft u dit dus binnen 2 jaar al terug.

Stel dat de website 5 jaar lang meegaat voordat deze vernieuwd wordt, dan heeft u dus ruim €1800,- verdient aan de website. En dan hebben we het maar over €50,-!

Andere artikelen

Wat is SEO?
9 Feiten - Responsive Design
Responsive Design

Neem contact op

Voor een gratis offerte, een vraag, of een opmerking.